Hajdú Ügyvédi Iroda

Munkatársaink

§

Dr. Hajdú István

Irodavezető ügyvéd - a Hajdú Ügyvédi Iroda alapítója

Bemutatkozás:

Csongrádon születtem 1970.03.01. napján.

Középiskolai tanulmányaimat a Batsányi János Gimnáziumban végeztem Csongrádon. Érettségi bizonyítványomat 1988-ban szereztem meg.

Jogi diplomámat a JATE (Szegedi Egyetem) Állam és Jogtudományi Karán szereztem 1993-ban.

A szakmát ügyvédjelöltként kezdtem. Az egységes szakvizsgát 1997-ben tettem le.

1997.10.01. napján kezdtem meg önálló ügyvédi tevékenységemet.

Szakterületek:

Az iroda mintegy 15 éve tagja a JOGpont hálózatnak, ennek keretében ingyenes jogi tanácsadást nyújt heti rendszerességgel az Európai Unió támogatása mellett.

Dr. Sugár Tamás Lajos

Ügyvédjelölt

Bemutatkozás:

Szegeden születtem 1990.11.13. napján. Középiskolai tanulmányaimat a Tömörkény István Gimnáziumban és Művészeti Szakközépiskolában végeztem Szegeden, általános szakon.
Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Karán szereztem, 2017-ben.

Diplomaszerzésemet követően a Hajdú Ügyvédi Irodánál helyezkedtem el, ahol 2017. szeptember 20-a óta ügyvédjelöltként végzem a tevékenységemet.

Fő tevékenységi területem a polgári jog, jellegét tekintve a jogi tanácsadástól egészen a polgári peres eljárásban történő jogi képviseletre terjed ki.

Szakterületek:

Dr. Kun Natália Viktória

Jogász

Bemutatkozás:

Kunhegyesen születtem 1983.03.27. napján. Középiskolai tanulmányaimat a Bercsényi Miklós Gimnáziumban végeztem Törökszentmiklóson.
Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem, 2008-ban.

Ezt követően a közigazgatásban helyezkedtem el, 2008. márciusától 2020. májusáig dolgoztam az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, illetve jogelődje a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal kötelékében, annak területi szervénél a Dél-alföldi Regionális Igazgatóságon. 

A Főigazgatóságon eltöltött 12 év alatt szakterületemet végig a legalizációs (engedélyügyi) eljárások tették ki. 2014. január 1-től 2020. március 15-ig vezettem a területi szerv Engedélyügyi Osztályát.

Szolgálati jogviszonyom megszűnését követően az engedélyügyi eljárások területén szerzett tapasztalataimat a Hajdú Ügyvédi Iroda munkatársaként igyekszem hasznosítani.

Közigazgatási szakvizsgámat 2011. február 24. napján tettem le.
2017. március 15-ei állami ünnepünk alkalmából Magyarország Belügyminisztere a Köz Szolgálatáért Érdemjel bronz fokozatát adományozta részemre.